Mijn eerste blog, even voorstellen…

Speciaal voor nieuwsgierige toekomstige lezers ga ik elke maand een nieuwe blog posten. Ik wil jullie namelijk net zo enthousiast maken om lekker te gaan genieten van buiten zijn, lekker bewegen en gezonder eten. Mocht je mij nog niet kennen, dan stel ik mijzelf even aan je voor.

 

Wie ben ik?
Ik ben Gea Wijnholds, 48 jaar en een creatieve, ondernemende duizendpoot. Naast mijn werk in de sportzaak, altijd bezig met iets nieuws om mijzelf te blijven ontwikkelen. Om te ontspannen ga ik graag de natuur in, al wandelend of fietsend een frisse neus halen. Daarnaast lekker sporten, paardrijden en crossfit. Een heel andere passie van mij is voeding, vooral gezond eten, mijn stapel kookboeken groeit nog elke week.

Waarom ga je bloggen?
Er wordt natuurlijk al genoeg geblogd. Maar wat doe je als je een ander wilt inspireren, dan deel je je belevenissen in een blog. Dit is dus een persoonlijk blog met een afwisseling van tips en ideeën om in je vrije tijd te ondernemen. Kom erbij en geniet mee!!

 

Waar blog je over?
In mijn blog zal ik jullie vertellen over mijn eigen belevenissen. Waarom is ontspannen zo belangrijk? Is wandelen echt zo leuk? En fietsen? Wat zijn leuke natuur gebieden? Praktische tips en tools waarmee je nog meer plezier beleefd aan actief bezig zijn. Een jarenlange ervaring in de verkoop van sport artikelen zie ik als een welkome aanvulling. Mijn eigen belevenissen afgewisseld met leuke tips. Naast lekker bewegen jullie motiveren om ook gezonder te gaan eten. Gemakkelijke recepten om zelf eens uit te proberen. Inspiratie genoeg. Nieuwsgierig geworden? Blijf mij volgen!