Noene gewrichtsbescherming

Schadelijke trillingen die teweeg worden gebracht bij het lopen of sporten op een harde ondergrond kunnen problemen in de gewrichten veroorzaken. Het revolutionaire materiaal van de NOENE® inlegzolen absorbeert en verdeelt vervolgens de schokgolven die bij iedere stap teweeg worden gebracht.

Het regelmatig gebruik daarvan, zowel bij het sporten als in het dagelijkse leven, helpt om de gewrichten te beschermen. Bovendien zijn de NOENE® inlegzolen dun en licht en aanpasbaar aan alle schoenen.

DE NOENE® INLEGZOLEN ABSORBEREN EN VERDELEN EEN GROOT DEEL VAN DE IMPACT EN DE SCHADELIJKE TRILLINGEN EN VOORKOMEN DAT DEZE DOOR HET LICHAAM VERSPREIDEN. ZODAT NIETS JE TEGENHOUDT.

WAAROM MOETEN DE GEWRICHTEN BESCHERMD WORDEN?
Vroeger liep de mens op zachte onder- gronden die de schokgolven die bij het lopen teweeg worden gebracht absorbeerden. Tegenwoordig is de ondergrond hard; daardoor worden die golven geabsorbeerd door het lichaam, waardoor schadelijke energie die door die schokken vrijkomt door ons lichaam stroomt, en er micros- copisch kleine verwondingen ontstaan.

WAARUIT BESTAAT HET MATERIAAL VAN NOENE?
NOENE® is een rubbersoort, die vanwe- ge zijn speciale interne structuur bijzondere kenmerken heeft die heel anders zijn dan de traditionele elastomeren.

De belangrijkste eigenschap van NOENE® is zijn visco-elasticiteit, waardoor het een grote schokdempende werking krijgt.

DANKZIJ DE VISCO-ELASTICITEIT EN DE SCHOKDEMPENDE CAPACITEIT KAN DE ENERGIE WORDEN GEABSOR- BEERD EN VERSPREID.

>> Noene leaflet

Reacties zijn gesloten.