Wandelen

Wandelen is een heerlijke manier om sportief bezig te zijn. Lekker genieten van de frisse buitenlucht, van een ommetje door het park tot een weekend de natuur in: wandelen is ontspannen en bewegen tegelijk. De wandelcollectie bij Sportstore Sape Hoekstra bestaat uit wandelschoenen, kleding en accessoires van hoge kwaliteit. Een juiste wandelschoen maakt wandelen al snel een stuk comfortabeler. En als je buiten bezig bent, is het verstandig om het drie-lagen systeem te hanteren. Met een water- en winddicht jack en de juiste onderkleding kun je een buitje wel hebben.

Boot Doc: tuning for your feet
Pijnlijke drukpunten op de voeten en of enkels? Tintelingen in de tenen? Zere voeten, omdat schoenen knellen? Veel wandelaars zullen deze klachten in meer of mindere mate herkennen. Wij kunnen uw klachten grotendeels verhelpen.

Sinds 2012 boeken we met BootDoc, tuning for your feet! technologie veel succes. Door middel van een scan van uw voeten kunnen we advies op maat geven voor nieuwe wandelschoenen of een aanpassing voor schoenen die u reeds heeft. Drukpunten onder de voet worden weergegeven, lengte, breedte en zelfs een advies welke wandelschoen het meest voor u geschikt is.

Door het maken van een scan wordt de voet geanalyseerd en de drukpunten weergegeven. Daaruit volgt een advies voor het type zool. Dan worden de zolen eerst verwarmd voor de beste fit voor uw voet, waarna u een kleine 10 minuten op de zolen zal moeten staan zodat deze zich vormen naar uw UNIEKE voet.

Boot Doc: tuning for your feet ontwikkeld zolen speciaal voor in wandel-, running-, indoor-, ski-, en vrijetijdsschoenen. Eigenlijk zijn de zolen geschikt voor in alle schoenen!

Noene gewrichtsbescherming
Schadelijke trillingen die teweeg worden gebracht bij het lopen of sporten op een harde ondergrond kunnen problemen in de gewrichten veroorzaken. Het revolutionaire materiaal van de NOENE® inlegzolen absorbeert en verdeelt vervolgens de schokgolven die bij iedere stap teweeg worden gebracht.

Het regelmatig gebruik daarvan, zowel bij het sporten als in het dagelijkse leven, helpt om de gewrichten te beschermen. Bovendien zijn de NOENE® inlegzolen dun en licht en aanpasbaar aan alle schoenen.
>> Noene pagina (+ video)
>> Noene leaflet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.