Indoor

Sportstore Sape Hoekstra heeft het volledige assortiment als het gaat om indoor- en zaalsporten, van de kleinste accessoires tot kleding en schoenen. Ideaal voor wanneer het slecht weer is. Een comfortabele en stabiele zaalschoen is geschikt voor allerlei binnensporten. Deze schoenen hebben extra demping in de hak en voorvoet (Boot Doc: tuning for your feet).

Verder is het belangrijk dat je functionele kleding draagt die transpiratievocht snel afvoert. Je kleding moet geen belemmering vormen, je moet vrij kunnen bewegen. De meeste functionele sportkleding is gemaakt van sneldrogende, synthetische materialen en wordt gekenmerkt door een goede pasvorm.

Shock Absorber
Zorg dat je een goede sportbeha hebt als je gaat sporten! Elke sport heeft een andere mate van inspanning op de borsten. Shock Absorber biedt voor elk sportniveau met elke maat beha een passende sportbeha aan. Shock Absorber is een merk voor vrouwen dat sportbeha’s ontwikkeld. De sportbeha’s en –tops worden geselecteerd op basis van een Active niveau systeem. Elk sportniveau heeft een andere mate van inspanning op de borsten. Shock Absorber biedt voor elk sportniveau een passende sportbeha aan.