Ik en interieur!

Ik en interieur…
Stijlen en sfeer maken zat er bij mij als kind al heel vroeg in. Op de gekste momenten was ik bezig met het veranderen van mijn slaapkamer, heerlijk vond ik het om daar mee bezig te zijn. Een instant thuisgevoel krijg ik voor elkaar met natuurlijke tinten, persoonlijke spullen en bijpassende woonaccessoires. Vooral handgemaakte items waar een mooi verhaal achter zit zijn favoriet. Extra waarde krijgt een interieur door items gevonden in de natuur en het gebruik van mooie, verschillende, eenvoudige materialen.
In mijn jeugd bracht ik veel vakanties door in de natuur. Nu kom ik er nog graag, om te genieten van de rust en ruimte. Het heeft iets wat mij raakt. Iets puurs. Een mix van verschillende kleuren, geuren, vormen en materialen. Die inspiratie zie je terug in mijn interieur.

Hoezo een eigen webshop…?
Al op jonge leeftijd ben ik gaan werken in de detailhandel. Al snel bleek stijlen en het opnieuw inrichten van de winkel helemaal mijn ding te zijn. Ook het contact met klanten vond ik erg leuk. 2000 was het jaar dat ik begon als zelfstandig ondernemer en besloot om samen met mijn man zijn sportzaak voort te zetten. Het bedrijf zit in mijn bloed, doordat ik zo gedreven ben, ga ik vaak op zoek naar nieuwe uitdagingen. Daarom begon, na het afronden van mijn opleiding binnenhuisarchitectuur en styling (HBO) in 2018, de wens om ook iets te gaan doen met items op woongebied steeds meer te kriebelen. Na een introductie in de winkel ben ik nu mijn eigen webshop begonnen onder de naam Home13.

Home13…?
Toen ik begon met mijn Instagram account in 2018 heb ik de naam Home13 verzonnen. De naam is ontstaan doordat ik woon op nummer 13, in een sfeervol, oud arbeidershuisje. Daarom vind ik het een leuke toepasselijke naam die helemaal past bij de foto’s die ik post op mijn interieur account. Nu ik mijn webshop ben begonnen in items op woongebied van het merk Luhta Home, leek mij de naam Home13 heel treffend en herkenbaar.

Luhta Home…
Luhta Home vervaardigt zuivere en mooie textiel en woonaccessoires. Zij geloven in een simpele leefstijl. Elke dag lekker eenvoudig. Zij voelen zich thuis in de Scandinavische natuur. Inspiratie wordt gevonden in de levendigheid en stilte van de natuur. Wijsheid vind je in de bossen. In drukke tijden zorgen Luhta Home producten voor rust. Welkom bij pure eenvoud en tijdloze stijl!

De natuur is ontzettend belangrijk voor de Finnen. Duurzame producten bevatten gerecycled materiaal. Hergebruikt materiaal belast onze natuur veel minder. Ze verminderen verspilling en ondersteunen de kringloopeconomie. Hergebruikt materiaal zorgt voor het besparen van water en energie en natuurlijke grondstoffen raken niet uitgeput doordat bestaande materialen hergebruikt worden.

Nieuwsgierig geworden…?

https://home13.nl/