Tot 9 Februari!

Tot 9 februari……
Wat kun je doen als je bedrijf nog drie weken langer in lockdown blijft? Positief blijven en je schouders er nog een keer extra onder zetten. Dus voor de klant goed bereikbaar blijven, zowel telefonisch als per mail. En dit ook duidelijk kenbaar maken, dus zichtbaar op de winkelruiten en de website. En misschien maken klanten er dan gebruik van.

Wordt er gebruik van gemaakt…?
Gelukkig is er een groep klanten die er in de afgelopen maand dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Voor ons een enorme opsteker, want het is natuurlijk een stukje waardering voor hetgeen je doet. En eerlijk…het weegt financieel echt niet op tegen het normaal open zijn van de winkel. Maar het geeft je gevoel van eigenwaarde wel een boost!

Positief blijven, hoe dan…?
Naast de energie die wij in ons bedrijf stoppen, voeden wij die juist door lekker te bewegen. Dit kan door naar buiten te gaan in weer en wind. Heerlijk wandelen met Jib een eind fietsen of paardrijden. Of gewoon genieten van de mooie natuur in de directe omgeving. Met de juiste kleding is dit helemaal geen straf. Het is juist super gezond en het geeft ontspanning aan je lichaam en hoofd.

In weer en wind…!
Vanmorgen werden we wakker in een witte wereld. De eerste sneeuw van dit jaar heeft een mooie witte deken over Oost Groningen gelegd. Na het ontbijt direct de wandelschoenen aan getrokken en er lekker op uit gegaan. De reis eindigde deze keer in Blauwestad bij het Oldambtmeer, https://www.routeyou.com/nl-nl/location/walk/47420506/wandelen-nabij-oldambtmeer-met-blauwe-stad-overzicht-van-alle-wandelroutes waar wij een fijne ronde hebben gewandeld. Wat levert de natuur toch mooie plaatjes op. Vandaag prachtige sneeuwfoto’s!