Winkelen op afspraak!

Winkelen op afspraak…
Eindelijk een beetje lucht. Vanaf 3 maart is iedereen weer welkom in onze winkel. En ja, het winkelen op afspraak is aan bepaalde regels gebonden, maar toch voelt het wel als een toegevoegde waarde, omdat het de mogelijkheid biedt om onze klanten eindelijk weer advies te geven en omdat ze mogelijk, daardoor, ook nog iets anders dan waarvoor ze eigenlijk naar de winkel kwamen erbij kopen.

Wat zijn de voorwaarden?
Natuurlijk moet er wel online of telefonisch een afspraak worden gemaakt en is daardoor misschien het spontane er een beetje af. Erg? Dat denken wij niet, over het algemeen weet iedereen van tevoren precies wat men zoekt. En is ‘shoppen’ op afspraak helemaal geen probleem. Een heleboel klanten zijn allang heel blij dat ze een beetje rond kunnen kijken en dat wij de mogelijkheid bieden om alles rustig te passen. Met een stopwatch erbij is bij ons niet nodig……

Gezelligheid…!
Er wordt geschreven dat het niet echt heel gezellig is al met al allemaal. Maar die ervaring delen wij niet. Men is juist heel erg opgelucht, blij en vrolijk dat men eindelijk langs kan komen. Iedereen vindt de lockdown voor ons als winkel heel vervelend. En daarom wil men graag een steentje bijdragen om het leed enigszins te verzachten. En natuurlijk komt men onder andere ook voor dat praatje in een andere omgeving en een beetje gezelligheid!

Is het rendabel…?
Het is vooral fijn om weer in de winkel bezig te zijn en onze klanten te helpen om de juiste keuze te maken. En daarbij, een beetje reuring op de werkvloer is zo gezellig. Hoe persoonlijker, des te beter, want daarvoor zijn wij uiteindelijk onze winkel begonnen. Om dat stukje beleving met elkaar. Dus zien wij brood in ‘winkelen op afspraak’, “het loont zeker de moeite wel, maar betaalt het op deze manier de rekeningen helaas nog niet”.